7
maalis
2023

Tyylin ja hyvinvoinnin teemapäivä yritykselle

Oletko suunnittelemassa työporukalle tiimipäivää, kaipaatteko etätyöajan jälkeen päivitystä lookiin tai muuten hyvinvoinnin updatea?

Miten olisi yhteinen päivä tyylin ja hyvinvoinnin parissa, joka räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne?

Olen pitkän linjan yrittäjä ja kauneuden monitoiminainen. Nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Tavoitteenani on, että jokainen asiakkaani on sinut itsensä kanssa ja nautin siitä, että saan auttaa jokaista heistä kukoistamaan omalla tavallaan.

Vankalla ammattitaidolla

Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Joskus positiivisten asioiden ja piirteiden löytämiseen on hyvä pyytää ulkopuolista apua ja saada vilpitöntä palautetta. Minulla on kymmenien vuosien kokemus yrittäjänä kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Olen konsultoinut tuhansia asiakkaita löytämään oman tyylinsä ja auttanut heitä erilaisissa elämän muutostilanteissa. Laajan kontakti- ja kumppaniverkoston avulla pystyn auttamaan asiakkaitani tyyliin, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvissä haasteissa.

Paluu toimistolle

Paluu toimistolle kotiverkkareiden mukavuudesta on taas uudenlainen tilanne ja joillekin se voi olla varsin epämiellyttävääkin. Yhteisen hyvinvoinnin eteen on tehtävä organisaatiossa töitä. Yhteisestä hyvänolon tiimipäivästä saadaan positiivinen piristysruiske ja kannustava kokemus siihen miksi toimistollekin on taas mukava palata. Jos aamulla jo vaatteiden valinta aiheuttaa tuskan hikeä, niin voi se jo muodostaa kynnyksen lähetä ihmisten ilmoille. Apu silmälasien kehysten valintaan, värianalyysi, meikkiopastukset  ja vaatekaapin tyylikonsultoinnit ovat erinomaisia keinoja piristää arkea ja kohottaa tiimihenkeä. Samalla voidaan vaikka päivittää yrityksenne henkilöstökuvat.

Kauttani onnistuvat ammattitaidolla suunnitellut ja räätälöidyt luennot ja opastukset monenlaisiin tarpeisiin. Tyylin ja hyvinvoinnin teemapäivä voidaan toteuttaa helposti myös asiakkaillenne tarjottavana kokonaisuutena.

Auli the #Tyylimanageri

#tyyli #hyvinvointi #kauneus #tyylimanageri #värianalyysi #meikinopastus #luccaconsult #verkkokauppa #stailaus #kehysstailaus #valokuvastailaus

Lucca Consult

Tilaa uutiskirjeemme