21
loka
2021

Oma tyyli hukassa?

Tyylimanageri auttaa löytämään oman persoonallisen tyylisi

Kun kurkistaa vaatekaappiin, monta kertaa tuskastuu, ettei taaskaan ole mitään päälle laitettavaa. Tuntuu, ettei mikään oikein sovi yhteen. Ja väritkin ihan vääriä…Ja kiireessä kun juoksee ostamaan jotain uutta, tyytyy monta kertaa nopeaan ratkaisuun miettimättä sen enempää miten vaate sopii entisten kanssa malliltaan ja värimaailmaltaan.

On täysin luonnollista olla kiinni omissa mieltymyksissään. On kuitenkin aika avartavaa ja palkitsevaa, kuunnella mitä ammattilaisella olisi annettavana vaatekaapin suhteen. Kannattaa kokeilla uutta ja ennen kokematonta. Kaikesta ei tarvitse innostua suunnattomasti, mutta joskus on hyvä tulla ns. out of the box. Uusilla värikokeiluilla ja tyyleillä voi olla hyvinkin piristävä vaikutus. Varsinkin värit saavat ihosi ja silmäsi joko syttymään tai sammumaan. Aina paras vaihtoehto ei ole iki-ihana musta ja tuttu, turvallinen tummansininen. Toki oikealle tyypille, ne voivat juuri parhaat.

Asiantuntijan avulla saat tyylisi päivitykseen selkeyttä ja helpotusta yhdistelyyn. Värit ja pukeutuminen vaikuttavat  olotilaan myös tunnetasolla ja antavat itsevarmuutta. Persoonalliseen tyyliin voit vaikuttaa pukeutumisen lisäksi, silmälaseilla, meikillä, koruilla ja muilla asusteilla.

Jos oma tyyli on hukassa, tyylimanageri auttaa!

#aulilukkarila #tyylimanageri #luccaconsult #tyylihukassa #meikinopastus #värianalyysi #stailaus #väriäelämään

 

Lucca Consult

Tilaa uutiskirjeemme